Proizvodi po grupama > Proizvodi za specijalne namene

Leak detection spray DIN-DVGW
Sprej za detekciju curenja instalacija

Sredstvo za brzu detekciju curenja vazduha pod pritiskom i gasnih instalacija. U skladu sa DIN-DVGW reg.br.: NG-5170BT0643. Nije štetan za kožu rukovaoca, nije zapaljiv, sa inhibitorima korozije, za upotrebu na cevima od čelika i nerđajućeg čelika, PE-cevima(Polyetihylene), PA-cevima(Polyamide). Koristi se za priključnice cevi, creva, armatura, ventila, lemljenih spojeva, zabravljenih i zavarenih spojeva, posuda pod pritiskom, kompresora, sistema pneumatskih kočnica itd. Može se koristiti za zapaljive gasove! Pakovanje: sprej 400ml.

Drift and V-Belt spray
Sprej protiv proklizavanja kaiševa

Sredstvo koje osigurava kontakt kaiševa sa ležištem do temperature od +70°C. Koristi se u poljoprivrednoj mehanizaciji, industrijskim mašinama, auto industriji, na svim industrijskim remenicama, ravnim, okruglim i V-kaiševima i ostalim trakastim prenosima. Podužava trajnost kaiševa i povećava performanse mašine.
Pakovanje: sprej 400ml.

Easy clean paste
Pasta za pranje ruku

Sredstvo za pranje ruku u radionicama, Ph neutralno, dermatološki testirano i odobreno, na bazi celuloze i sa mirisom limuna, koja vrlo lako uklanja i najveća zaprljanja ruku od ulja, masti, silikona, boja i sličnih nečistoća. Potrebno je pastu dobro utrljati na ruke i zatim isprati mlazom vode.
Pakovanje: boca 3000ml.

Ručna mazalica PM1
Ručna pumpa - dekalamit

Ručna mazalica za kartuše od 400 gr, izuzetnog kvaliteta, nemačke proizvodnje, sa ojačanim navojnim spojem i kvalitetnim crevom koje na kraju ima spojku sa četiri useka za hvatanje priključka na mestima za podmazivanje.
Pakovanje: kutija 1 komad.