Proizvodi po grupama > Sredstva za održavanje automobila

Start UP spray
Sprej za startovanje dizel i benzinskih motora

Sprej za lako pokretanje svih motora sa unutrašnjim sagorevanjem čak i u zimskim uslovima i sa slabim akumulatorom zbog masne mešavine i niske inicijalne temperature aktivne supstance. Naprskati u filter vazduha odnosno dovod vazduha i odmah paliti vozilo. Ukolikoje benzinac, postepeno dodavati gas, a dizel motor se pali bez pred grejanja sa punim gasom. Pakovanje: sprej 400ml.

Brake cleaner
Čistač kočnica

Snažni brzoisparivi odmašćivač za čišćenje u auto industriji, ostalim industrijama i transportnim preduzećima, čeličnih, staklenih, keramičkih i drugih površina od ostataka masti, ulja, katrana i drugih nečistoća. Idealan za odmašćivanje disk i doboš kočnica, menjačkog mehanizma, karburatora, opruga i drugih delova. Isparava bez ostatka. U spreju se nalazi 97% aktivne materije. Pakovanje: sprej 500ml.

Carburator cleaner
Sprej za čišćenje karburatora

Sredstvo za čišćenje karburatora od zaostalih ulja, masti, produkata sagorevanja od goriva u usisnom sistemu i na ventilima, kao i spoljašnjih i unutrašnjih površina. Za čišćenje karburatora na automobilima, kosačicama, motornim testerama, vanbrodskim motorima...
Pakovanje: sprej 500ml.

Battery terminal grease
Mast za kleme akumulatora

Sredstvo za zaštitu kontakata na akumulatorima od korozije i oksidacije. Štiti akumulatore, kleme, sve veze sa kontaktima od vlage i vremenskih uticaja. Sprečava otpore na kontaktima i pad napona. Ima odlične podmazivačke sposobnosti pa omogućava laku montažu i demontažu klema. Pakovanje: sprej 150ml.