Proizvodi po grupama > Sredstva za uklanjanje zaptivki, farbi i lakova

Adhesive and sealant remover
Sredstvo za uklanjanje lepka i zaptivki

Sredstvo koje lako rastvara lepkove, zaptivne smese i ostatke zaptivnih masa, premaza i boja, smola, spaljenog ulja, masti, katrana i omogućava lako odstranjivanje sa metala, drveta, stakla i keramike. Aktivna supstanca isparava bez ostatka i omogućava korišćenja i na vertikalnim površinama. Pakovanje: sprej 400ml.

Etching spray
Sredstvo za uklanjanje lakova i premaza

Sredstvo za brzo i pouzdano rastvaranje većine farbi, premaza, lakova, plastičnih obloga, katrana, lepkova sa metala, aluminijuma, drveta i ostalih površina. Ima strukturu gela koji je pogodan za vertikalne površine za koje se čvrto vezuje i može dugo da stoji.
Pakovanje: sprej 400ml.

ANTI-GRAFFITI
Spray za znakove

Poseban čistač za uklanjanje boja sa saobraćajnih znakova od aluminijuma, čelika, nerđajućeg ćelika kao i ostalih proizvoda napravljenih od istih materijala. Može čistiti transportna vozila i staklene površine (ne pleksiglas). Nežno čisti, radi brzo i aktivna supstanca isparava bez ostatka. Pakovanje: sprej 500 ml.

ANTI-GRAFFITI
Spray za beton

Proizvod služi za uklanjanje većine lakova i farbi sa betona i radnih kamenih površina kao i sa stakla, keramike, čelika itd. Odličnih brzorastvorljivih osobina. Čvrsto se vezuje za vertikalne površine. Aktiva supstanca isparava bez ostatka. Pakovanje: spraj 400 ml.