Proizvodi po grupama > Antikorozivna zaštita metala (kratkotrajna i dugotrajna)

RUST CONVERTER
Konvertor korozije

Sredstvo koje stabilizije koroziju i obezbeđuje dugotrajnu zaštitu od korozije za gvozdene i čelične delove, formira zaštitni film crne boje ispod kojeg se ne odvija dalja korozija. Osušeni zaštitni film je otporan na ogrebotine i ne ljušti se godinama- po potrebi mogu se naneti i dva sloja. fiksna rezidualna rđa se ne mora teško uklanjati – može se naneti i na vlažne površine. Potrošnja materijala: 20-30 ml/m2 na glatkim površinama.
Pakovanje: boca 1 lit i kanister 10 litara.

Rust remover
Inhibitor korozije kratkotrajni – na bazi ulja
(od 6 meseci do 1 godine) u zatvorenom prostoru

Rastvara brzo i pouzdano čak i najjače veze koje je korozija spojila, istiskuje vlagu, štiti od nove korozije i oksidacije na novim ili obrađenim delovima od čelika. Podmazuje šarke, vratila, sve pokretne sklopove i mehanizme. Ostavlja kratkotrajnu zaštitu protiv buduće korozije od 6 meseci do godinu dana u zatvorenom prostoru. Pakovanje: sprej 400ml.

Long term adhesive lubricant
Inhibitor korozije dugotrajni – uljni
(do 3 godine u zatvorenom prostoru)

Providni uljni ekstremni podmazivač na sintetičkoj bazi za inhibiciju čeličnih i metalnih delova i zaštitu od korozije osovina, vratila, obrađenih delova i opreme koja mora da stoji u magacinu do ugradnje. Otporan na centrifugalne sile, vrlo lepljiv, penetrantan, otporan na pritisak, na vodu i slanu sredinu, na većinu hemikalija, O-ring kompatibilan, bez silikona, otporan na temperature od-40°C do +200°C. Ostavlja dugotrajnu zaštitu od korozije do tri godine u zatvorenom prostoru. Pakovanje: sprej 400ml.

Long term corosion protection
Inhibitor korozije dugotrajni – voskasti
(do 1 godine u spoljnim uslovima i
do 5 godina u zatvorenom prostoru)

Providni voskasti inhibitor čeličnih i metalnih delova za zaštitu od korozije i oksidacije, koji stvara čvrst lepljivi film od voska koji je otporan na vodu i slanu sredinu, kao i većinu hemikalija. Vrlo penetrantan, uklanja vlagu i zadržava se na vertikalnim površinama. Koristi se za zaštitu alata, kalupa, mašinskih delova, zupčanika, obrađenih kućišta menjača i ležajeva malih i velikih dimenzija, koji moraju da se drže na otvorenom prostoru. Ostavlja dugotrajnu zaštitu od korozije do jedne godine u spoljnim uslovima. Pakovanje: sprej 400ml i kanister 30 litara.

Long term primer Rust stop AUBURN
konvertor korozije u spreju

Brzosušeći premaz braon boje za zaštitu od korozije čeličnih i metalnih delova, koji su već korodirali, preko kojeg može da se farba. Testiran prema DIN53515 test grebanjem, DIN53167 test u slanoj komori i DIN53152 test savijanja vretena. Premaz je otporan na temperature do +80°C, kratkotrajno do +120°C. Vrlo je pogodan za korodirale površine koje su u uglovima i ne mogu da se namažu četkom. Pakovanje: sprej 400ml.

ZINC spray
Tečni cink za premazivanje

Prajmer za dugotrajnu zaštitu od korozije i ekstremnih vremenskih uticaja sa ćistoćom cinka 99%, a nakon sušenja u suvom filmu ostaje 93% cinka koji je otporan na so i vodu i agresivne hemikalije. Ispitan u skladu sa DIN 53151 - GT 0 i DIN 53152. Elektro provodan. Vodeći premaz za tačkasto zavarivanje. Temperaturno otporan do +500°C. Može se prefarbati bilo kojim premazom. Pakovanje: sprej 400ml i limenka 1 litar.